Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Wonderlijke kamers

"Ze zeggen wel eens dat een diva een veelzijdige persoonlijkheid met tal van facetten is. Op dit moment bereid ik me dan ook ten volle off stage voor op mijn grootse entree op 7 mei 2018."

DIVA’s veelzijdige persoonlijkheid weerspiegelt zich onder meer in de diverse facetten die het laat zien. In DIVA’s huis zal je via verschillende thema’s een verhaal vol luxe kunnen beleven. Met 650 m2 permanente tentoonstelling, meer dan 1000 m2 tijdelijke tentoonstellingsruimte, een luxe juwelenwinkel van meer dan 400 m2 en verder nog een bibliotheek en een atelier is er in de wereld geen groter diamantproject dan DIVA te vinden.

Binnenkort lees je hier meer over de verschillende facetten van DIVA’s persoonlijkheid.

Bekijk ook

Lees meer
Mijn verhaal

Binnenkort is er in Antwerpen een extra DIVA te bewonderen. Behalve de kathedraal zal je er de DIVA van de Koraalberg, het hoogste punt van Antwerpen kunnen bewonderen.

Lees meer
Mijn leven

DIVA zag het levenslicht in 2013 toen het Diamantmuseum én het Zilvermuseum de deuren sloten en de tijd rijp was voor een nieuw(e) (t)huis voor de collecties van deze twee musea. ...

Lees meer
Mijn toekomst

DIVA's toekomst ziet er rooskleurig uit... Of is het loepzuiver wit en schitterend zoals het een top-diamant betaamt? Ze is er alleszins klaar voor!