Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

render binnentuin DIVA
Lees meer
Mijn binnentuin

In DIVA's publieke tuin kom je helemaal tot rust. Na een bezoekje aan haar huis of gewoon wanneer je eventjes van de buitenlucht wil genieten.

render 3 diva
Lees meer
Mijn interieur

DIVA’s wereld ontplooit zich in een reis door haar huis van zo’n 850 m². Ontdek haar interieur.

Suikerrui renovaties
Lees meer
Mijn huis in de steigers

DIVA's huis krijgt een face-lift. Sinds september 2016 staat DIVA's huis in de steigers en wordt het klaargestoomd tot een T-Huis.

luxekamer
Lees meer
Een wonderlijke wereld vol luxe

Een DIVA is een veelzijdige persoonlijkheid met tal van facetten. Momenteel bereidt ze zich off stage voor op haar on stage performance.

Bekijk ook

Lees meer
Mijn verhaal

Binnenkort is er in Antwerpen een extra DIVA te bewonderen. Behalve de kathedraal zal je er de DIVA van de Koraalberg, het hoogste punt van Antwerpen kunnen bewonderen.

Lees meer
Mijn leven

DIVA zag het levenslicht in 2013 toen het Diamantmuseum én het Zilvermuseum de deuren sloten en de tijd rijp was voor een nieuw(e) (t)huis voor de collecties van deze twee musea. ...

Lees meer
Mijn toekomst

DIVA's toekomst ziet er rooskleurig uit... Of is het loepzuiver wit en schitterend zoals het een top-diamant betaamt? Ze is er alleszins klaar voor!