Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Een veelbelovende toekomst

"Mijn toekomst ziet er rooskleurig uit... Of is het loepzuiver wit en schitterend zoals het een top-diamant betaamt? Anyway: ik ben er klaar voor!"

DIVA is in de maak. Haar huis wordt verbouwd zodat ze er zich binnenkort in kan nestelen, omgeven door haar favoriete objecten – luxe voorwerpen maar ook curiosa. Net zoals het een DIVA betaamt, zal ze af en toe verrassend uit de hoek komen of wispelturig gedrag vertonen.

Van DIVA. Antwerp home of Diamonds mag je verwachten dat ze:

  • warm & gastvrij is (zodat je je meteen thuis voelt in haar huis)
  • authentiek & verrassend is (wat jou een oprechte en explorerende ervaring biedt)
  • zelfbewust en een streling voor het oog is (zodat je je geprikkeld en verleid voelt)
  • getuigt van meesterschap & vakmanschap, (met oog voor detail)

Ontdek nu al haar interieur.

Bekijk ook

Lees meer
Mijn verhaal

Binnenkort is er in Antwerpen een extra DIVA te bewonderen. Behalve de kathedraal zal je er de DIVA van de Koraalberg, het hoogste punt van Antwerpen kunnen bewonderen.

Lees meer
Mijn leven

DIVA zag het levenslicht in 2013 toen het Diamantmuseum én het Zilvermuseum de deuren sloten en de tijd rijp was voor een nieuw(e) (t)huis voor de collecties van deze twee musea. ...

Lees meer
Mijn huis

Een diva omringt zich graag met luxe. Haar collectie is rijkelijk voorzien van allerlei voorwerpen in edele metalen. Diamant, voor een DIVA de kers op de taart zal vanaf eind 2017 ...