Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Opgelet: De tour achter de schermen kan tijdelijk niet meer geboekt worden. Vanaf de opening van DIVA in mei werken we samen met AWDC aan een bezoek achter de schermen 2.0. Vanaf het najaar van 2018 wil DIVA er opnieuw staan met een nog sterker aanbod voor groepen die DIVA én de diamantsector willen ontdekken. 


Met een gespecialiseerde diamantgids breng je in groep (max 20 personen) een gecombineerd bezoek aan een diamantbeurs en een diamantslijperij met een introductie tot Antwerpen als wereldcentrum voor diamant in de gebouwen van AWDC.

 

Talen: Nederlands (Op aanvraag: Frans/Duits/Engels/Italiaans)

Start: gebouw AWDC (Antwerp World Diamond Centre, Hoveniersstraat 22 in 2018 Antwerpen).

Reserveren kan tot 4 weken op voorhand via +32 (0) 3 360 52 52 of info@divaantwerp.be - geen reservaties in augustus mogelijk

Let wel: alleen deelnemers die 18 jaar of meer zijn, kunnen deelnemen.

 

Na het bezoek is er vrijblijvend en na reservatie de kans om een hapje te eten in een eethuisje dan wel restaurant, die typisch zijn voor de diamantbuurt. Aahaar (Indisch vegetarisch), Lange Herentalsestraat 23, 2018 Antwerpen - tel.: +32 3 226 00 52 of Hoffy’s (Kosher), Lange Kievitstraat 52, 2018 Antwerpen – tel.: +32 3 234 35 35

Waar

Antwerp World Diamond Centre, Hoveniersstraat 22

Antwerpen - BE - 2018

Gerelateerde activiteiten

ruw geslepen
Lees meer
Vandaag in het museum
Gegidste wandeling in de diamantwijk rond het Centraal Station
op aanvraag
Dagelijks - op voorhand te reserveren

Met een gids beleef je de hoogdagen, ondergang en heropstanding van de Antwerpse diamantnijverheid in de 19de eeuw.