Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Een briljante winter

Je hoeft heus niet ver te gaan om een schitterende Kerst te beleven. Meer nog, Antwerpen biedt je dit jaar weer een winterperiode om u tegen te zeggen. Dit jaar staat de Winter in Antwerpen niet toevallig in het teken van diamant. Onze DIVA verheugt zich dan ook op de vele activiteiten die tussen 9 december en 8 januari zullen plaatsvinden. Ook binnen de muren van de Suikerrui: het gedeelte van DIVA waar we je maar al te graag welkom heten tot de opening van het museum.


Frozen morning light

Een schitterend object getiteld 'Frozen morning light' van Thalen & Thalen met zo'n 300 diamanten, die maar liefst 28 kilo weegt? Je ontdekt 'm tijdens de Winter in Antwerpen in DIVA!

Meer info


My Fair Diamond

De juwelen van My Fair Diamond zijn er die aan de hoogste normen voor ethische en transparante diamanthandel voldoen. DIVA is gastvrouw voor de lancering van My Fair Diamond en stelt van 7 tot 17 december de juwelen van de eerste reeks tentoon in de inkomhal.


Lichtprojectie op de gevel van DIVA

Hoe komt de warme, gezellige sfeer in donkere winterdagen beter tot zijn recht dan door het creëren van een verlichte gevel die warmte uitstraalt? Tijdens Winter in Antwerpen geniet je in de Suikerrui van een briljant, doch sobere lichtprojectie die de architectuur van DIVA's gevel volledig in de spotlights zet. Achter de ramen schuilt dan weer het mysterieus bewegen van enkele collectiestukken...


Shop 'till you drop

Kerstcadeautjes shoppen? Ook dat doe je bij DIVA! De museumshop biedt je een waaier aan zorgvuldig gekozen producten. 

De shop is tijdens Winter in Antwerpen elke dag open van 11u tot 19u en op vrijdag en zaterdag tot 21u.

Meer info


Zeker zijn van je bezoek in mei?

Via de website of aan de balie van DIVA kun je vanaf 7 december tickets voor het museum kopen. Vanaf de opening werken we voor onbepaalde tijd met tijdslots voor elk bezoek aan de permanente collectie van het museum. Wil je er dus zeker van zijn dat je als één van de eerste bezoekers DIVA's huis kunt beleven? Koop je tickets dan zeker op tijd!


 

De balie en museumshop van DIVA zijn tijdens Winter in Antwerpen elke dag van 11u tot 19u geopend, en op vrijdag & zaterdag tot 21u. We zijn uitzonderlijk gesloten op 25 december en 1 januari, en sluiten onze deuren op 24 en 31 december om 14u.

 

Klik hier voor het programma van Winter in Antwerpen

Waar

DIVA, Suikerrui 17-19

Antwerpen - BE - 2000

Bekijk ook

Lees meer
'Frozen Morning Light' te zien in DIVA

Van 9 december tot 7 januari 2018 stelt Thalen & Thalen haar kunstwerk 'Frozen Morning Light' tentoon in DIVA.

Lees meer
De museumshop

Curiosa geïnspireerd op de Wonderkamer, leuke gadgets, exclusieve DIVA-gin: het is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van DIVA’s museumshop.

Lees meer
Praktische info

DIVA's onthaal & museumshop zijn tijdens de Winter in Antwerpen dagelijks geopend.