Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

In 2018 kocht DIVA een album met ornamentprenten aan. Dankzij de Koning Boudewijnstichting verwierf ze ook een reeks uitzonderlijke ontwerptekeningen voor juwelen van L. Vander Cruycen, een juwelier die in de 18de eeuw in Brussel en Parijs actief was. In de gratis expo 'Uitmuntend elegant. Juweelontwerpen van L. Vander Cruycen' toont DIVA een selectie van deze aanwinsten.

Bezoek de expo en ontdek ook DIVA´s recent smaakvol ingerichte leeszaal. 

'Uitmuntend elegant. Juweelontwerpen van L. Vander Cruycen' is vrij te bezoeken op donderdag en vrijdag tussen 10 u tot 17 u. De expo is ook elke 1ste en 3de zaterdag van de maand open tussen 10 u en 13 u. Bezoek op maandag of dinsdag is mogelijk via aanvraag aan de balie. 

Download hier de brochure van de expo. 

Steun de conservering van het album

In functie van bewaring, onderzoek, ontsluiting en presentatie wenst DIVA met uw steun het volledige album te documenteren en conserveren. Voor de conservering van het album opende DIVA bij de Koning Boudewijnstichting een Culturele Mecenaatsrekening.

Indien je een donatie wenst over te maken, kan dat via de website van de Koning Boudewijnstichting of te storten op de rekening:
BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1 gestructureerde mededeling: ***129/1019/00022***

Giften zijn vanaf € 40,00 fiscaal aftrekbaar. Op 1 december 2019 worden de behandelde prenten bij DIVA gepresenteerd.

 

Waar

DIVA, Suikerrui 17-19

Antwerpen - BE - 2000