Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Shop in stijl

DIVA´s museumshop

Curiosa geïnspireerd op het DIVA-museum, leuke gadgets, exclusieve DIVA-gin: het is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van DIVA’s museumshop.

In deze shop op het gelijkvloers wandel je doorheen vijf thema’s van DIVA’s huis. Ons zorgvuldig geselecteerd aanbod komt er volledig tot zijn recht en verlengt je bezoek aan het museum. Uiteraard kun je er ook terecht voor je eigen DIVA-gadget of een nieuw juweel van Antwerpse bodem. Hier vind je het gamma Antverpia-horloges, exclusief ontworpen met het DIVA-logo achteraan en diamantjes op de wijzerplaat. Wil je je schitterende zelf eens goed vertroetelen? Zoek je een origineel verjaardags- of kerstcadeau voor vrienden of familie? Je vindt het gegarandeerd in onze DIVA-shops!

© DIVA
DIVA's museumshop
© DIVA
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop

Silvius Druon

Overweeg je de aanschaf van een luxueus juweel om het aan je pols, vinger of nek te laten schitteren? Wil je je verlovings- of trouwring zelf samenstellen? Bezoek dan zeker de flagship store van het nieuwe Antwerpse juwelenmerk SILVIUS DRUON! Op de eerste verdieping verwelkomen onze experts je graag voor deskundig advies. Neem er rustig je tijd om kennis te maken het ruime aanbod schitterende SILVIUS DRUON-juwelen. Of laat je betoveren door onze selectie van andere juwelen- en horlogemerken. Hartelijk welkom!

Meer info: www.silviusdruon.com en www.divagin.com

Adres, contact & openingsuren

Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen
03/432 02 71
antwerp@silviusdruon.com

Elke dag open van 10.00-18.00
behalve op woensdag

Bekijk ook

Lees meer
Praktische info & tickets

DIVA is elke dag geopend van 10u tot 18u, met uitzondering van woensdag.