Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Shop in style

Curiosa geïnspireerd op de Wonderkamer, leuke gadgets, exclusieve DIVA-gin: het is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van DIVA’s museumshop.

Ook in de shop wandel je doorheen vijf thema’s van DIVA’s huis. Ons zorgvuldig geselecteerd aanbod komt er volledig tot zijn recht en verlengt je bezoek aan het museum. En uiteraard kun je er ook terecht voor je eigen DIVA-gadget of een nieuw juweel. Een origineel verjaardags- of kerstcadeau voor vrienden of familie? Je vindt je goesting ongetwijfeld in de shop van DIVA!

© DIVA
DIVA's museumshop
© DIVA
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop
© DIVA / Artur Eranosian
DIVA's museumshop

Ben je op zoek naar een luxueus juweel om aan je pols, vinger of nek te laten schitteren? DIVA nodigt je binnenkort graag uit in de flagship store van het nieuwe Antwerpse juwelenmerk Silvius Druon op het eerste verdiep. Je vindt er schitterende juwelen, diamanten en horloges van Silvius Druon en andere Belgische merken. Meer info: www.silviusdruon.com

 

Adres & openingsuren (tot de opening van het museum)

Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen

Ma-di: 11.00-17.30
Do-za: 11.00-17.30
Woensdag & zondag gesloten 

Uitzonderlijk gesloten op 1 mei 2018.

Bekijk ook

Lees meer
Praktische info & tickets

DIVA is elke dag geopend van 10u tot 18u, met uitzondering van woensdag.