Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Zaterdag 6 augustus is Museumnacht in Antwerpen! De activiteiten vinden doorlopend plaats tussen 19 en 1 uur. Je hoeft geen toelage te betalen bovenop het Museumnacht-ticket voor deze activiteiten. Wat je kunt doen?

  • DIVA zet de Grote Markt in vuur en vlam (tot 1u)
  • Taxeer diamanten tijdens een instapworkshop (tot 23u)
  • Maak kans om een diamantje te winnen! (tot 23u)
  • Bezoek de pop-up tentoonstelling (tot 1u)

 

Beleef een vurige demonstratie op de Grote Markt

Voor de DIVA pop-up demonstreren de vakmensen van IJzer en Vuur hun smeedkunsten. Je komt alles te weten over de taal van ijzer en vuur en ervaart van dichtbij hoe ijzer gesmeed wordt. Het oeroude ambacht van het smeden verenigt de vier elementen: lucht, aarde, water en vuur. Wil je weten hoe? Kom het zien en vraag het aan de smid!  

IJzer en Vuur demonstratie
IJzer en Vuur demonstratie
IJzer en Vuur demonstratie

The Sparklr Atelier - instapworkshop

Wil je alles weten over diamant en leren hoe je deze op kwaliteit beoordeeld? Of kans maken om een dimantje te winnen? In de DIVA pop-up krijg je een unieke kans om met loupes en tweezers aan de slag te gaan. Je mag steentjes sorteren of bekijken door een microscoop. Na de workshop maak je kans om met een écht steentje naar huis te gaan. 

Let op: je kunt meedoen met The Sparklr Atelier tot 23u! 

Wedstrijdreglement Stad Antwerpen

 

Tentoonstelling: DIVA Work in progress 

De pop-up tentoonstelling van DIVA is open tijdens Museumnacht! Wil je meer weten over het verhaal achter de diamanten, juwelen of zilveren objecten? Spring dan zeker binnen.

 

 

 

Waar

DIVA pop-up, Grote Markt 13, 2000 Antwerpen

Antwerpen - BE - 2000