Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Kleuteronderwijs en lager onderwijs

Wat staat er toch allemaal te blinken in DIVA? Met een verhaal op maat gaat jouw klas samen met een gids op ontdekking in de museumzalen. Ze mogen luisteren en vertellen, bewegen, fantaseren en onderzoeken. Een rondleiding op maat van nieuwsgierige kinderen om te beleven met het hele lijf.

In deze rondleiding gaat de gids met de kinderen op zoek naar de verhalen in de collectie. Hoe ziet een diamant er van dichtbij uit? Welk verhaal vertelt die glimmende broche? Hoe zou je stappen met een schitterende diadeem in je haren? Hoe zou de koffie ruiken in die zilveren kan? Speelse opdrachten dagen jouw leerlingen uit om samen te luisteren, voelen, ruiken én misschien zelfs proeven!  

Praktisch
  • Deze rondleiding is geschikt voor de derde kleuterklas, de oudste leefgroep, het eerste en tweede leerjaar of kinderen met een vergelijkbare leeftijd uit het buitengewoon onderwijs.
  • Maximum 16 kinderen per groep, vergezeld door minstens 1 leerkracht
  • Duur: 60 minuten
  • Museumtoegang: gratis voor schoolgroepen
  • Prijs workshop en reservatiekosten: 73 euro
  • Taal: Nederlands

Boek de rondleiding voor je klas op de website van Experience Antwerp.

Tickets kopen

Waar

DIVA pop-up, Grote Markt 13, 2000 Antwerpen

Antwerpen - BE - 2000

Gerelateerde activiteiten

Workshop Goed gegoten
Lees meer
Vandaag in het museum
Workshop voor klassen: Goed Gegoten
op aanvraag
Op weekdagen

Bekijk ook

Bezoek met de klas
Lees meer
Bezoek met de klas

Ontdek het aanbod op maat van scholen.