Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Keum-boo is een traditionele techniek waarbij dunne goudfolie wordt aangebracht op een fijn zilveren oppervlak. Door middel van hitte en druk ontstaat er een permanente binding tussen het goud en zilver. Deze techniek maakt gebruik van de vergelijkbare (atomaire) structuur van zuivere edelmetalen, waardoor een sterke binding wordt gecreëerd zonder dat solderen nodig is.  

Tijdens deze tweedaagse workshop krijg je de kans om aan de slag te gaan met het vergulden van zilver met goudfolie en kun je onder begeleiding heel wat praktische ervaring opdoen.

Praktisch:  

  • Alle materialen inbegrepen  
  • Duur: twee volledige dagen  

Meer info?

Contacteer atelier@divaantwerp.be of +32 (0)3 360 52 53.

Disclaimer

Moet je je inschrijving voor de workshop annuleren? Tot twee weken (14 dagen) voor aanvang van de workshop betaal je € 50 administratiekosten. Als je minder dan 14 dagen voor de startdatum van de workshop annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervanger voorstellen.

De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen of overmacht. In dit geval krijg je het volledige bedrag terugbetaald.