Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Het DIVA atelier is een werkruimte voor goud- en zilversmeden in het museum waar zowel specialisten als liefhebbers welkom zijn. Ambachten, technieken en creativiteit staan hier centraal. We voorzien voor ieder een gepast programma. 

Voor specialisten en professionelen zijn er masterclasses waar wordt ingezoomd op specifieke technieken van vroeger en nu. Liefhebbers van het ambacht kunnen zich het hele jaar door inschrijven voor talloze workshops.  

Voor het onderwijs is het atelier een boeiende leerplek waar ze op een educatieve en speelse manier met edele metalen en edelstenen kennismaken. Bezoekers van het museum nodigen we steeds uit voor een bezoek aan het atelier waar we vaak demonstraties organiseren.

Meer informatie 

Wil je graag meer weten over het atelier? Heb je interesse in een workshop, wil je een projectweek of groepsbezoek organiseren? Neem dan contact op met publiek@divaantwerp.be of bel ons op het nummer +32 (0)3 360 52 53.  

Volg DIVA op Instagram voor updates en nieuwtjes of schrijf je in op onze nieuwsbrief. 

Gerelateerde activiteiten

drawme6
Lees meer
Vandaag in het museum
Workshop: Drawing Diamonds
creatieve workshops
18-19 september / 20-21 november 2021

De workshop laat je kennismaken met de gouache schildertechniek die gebruikt wordt bij het illustreren van diamanten in juweelontwerpen.