Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Groot openingsfeest 5-6 mei 2018


Nu al bij DIVA // Agenda

Laat je nu al verleiden


Ontdek de collectie

Verrijk je kennis


Lees meer over de bibliotheek
Story

Diamantmuseum met een hart voor zilver

Ontdek DIVA vanaf 7 mei 2018 en treed binnen in een schitterend universum vol diamant, juwelen en edelsmeedkunst. DIVA, dé nieuwe ster in Antwerpen, en haar butler Jérome nemen je mee op een reis doorheen het Antwerpse diamantverhaal. Uniek vakmanschap, boeiende verhalen, meeslepende emoties en indrukwekkende ensceneringen wachten op je in dit briljante museum

Vanaf 7 december 2017 zetten de inkomhal en museumshop alvast hun deuren voor je open en zijn tickets online en offline beschikbaar. 

Ontdek het museum

Bezoek ons tijdens Winter in Antwerpen

Je hoeft heus niet ver te gaan om een schitterende Kerst te beleven. Meer nog, Antwerpen biedt je dit jaar weer een winterperiode om u tegen te zeggen. Dit jaar staat de Winter in Antwerpen niet toevallig in het teken van diamant. Onze DIVA verheugt zich dan ook op de vele activiteiten die tussen 9 december en 8 januari zullen plaatsvinden.

De balie en museumshop van DIVA zijn tijdens Winter in Antwerpen elke dag van 11u tot 19u geopend, en op vrijdag & zaterdag tot 21u.

About

Blijf op de hoogte

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van de opening van het nieuwe diamantmuseum met een hart voor zilver en volg de het ontwaken van Antwerpens meest briljante DIVA op de voet!

 

Schrijf in op de nieuwsbrief

Ontdek de collectie

DMK05001_09
Lees meer
Facetten van de collectie

Vind hier een selectie van thema's en onderwerpen die DIVA's collectie op een aparte manier in de schijnwerpers zet.

diamantpaviljoen-31
Lees meer
Zoek in de collectie

Ga aan de slag en duik in de rijke en boeiende collectie van DIVA.

DMK99004_03
Lees meer
Blikvangers

DIVA ontfermt zich over verscheidene waardevolle objecten, artefacten en documenten. Ontdek hier een aantal blikvangers.